dimecres, 14 de setembre del 2011

EL MARQUÈS DE GOTIA.



Primer de tot, el Parlament de Catalunya hauria de proclamar al President Mas com Marquès de Gotia, i després com va fer a l’any del Senyor 988 el Comte Borrell II, negar el vassallatge als Francs o sigui als espanyols, abjurant de “La Constitución” que ja no és nostra i a la que n’estem ara, sotmesos. No cal proclamar cap independència, som lliures per abandó de les seves obligacions com Estat, cansats només de pagar tributs i contribuir amb les guerres de L’Imperi... i portar-nos a la ruina econòmica i de país.

Ara encara ho tenim més fotut. En comptes de tenir només en Hug Capet carolingi, ens mana un Rei borbó que va de vacances, i no un, sinó dos “vàlids”, en ZP en Bambi, que no sap manar i la “projecció de futur”, en Rajoy el de la “plastilina”.

És ben notori que no ens volen, és més que evident que ens expolíen, doncs... s’ha acabat, quedeu-vos ací, nosaltres pleguem les veles, deixeu-nos sols amb la nostra trista i disortada terra, amb la nostra com sempre perseguida llengua i amb els nostres sentiments que mai ens podreu arrabassar.

S’ha acabat el broquil, tu ja m’entens.

Del Google:
borrellii.jpg
arrakis.es

1 comentari:

Assumpta ha dit...

Ostres, CARLES!! No havia vist aquest post!! menys mal que quan fa temps que no veig un blog actualitzat entro "a veure què passa" :-)

Doncs mira, com justament a l'escola ens ensenyaven "Historia de España", tot això que expliques aquí jo no en tenia ni idea...

Un cop llegit... Recolzo la proposta!!