dijous, 11 d’octubre del 2012

TERTULIÀ

 

A Radio Tiana ahir vaig  fer de  “comentarista” de CiU, juntament amb  companys de ERC, GENT, PP i PSC-PSOE. El guió ja us el podeu imaginar, les properes eleccions al Parlament de Catalunya i s’ha vist a l’acte, i a nivell de poble, quines eren les tendències. Exactament com les del Parlament. No seré jo, el qui critiqui ací les orientacions que no siguin les meves, abans que res sóc demòcrata, o ho intento ser fins el fons de l’ànima. Les altres opcions son tant legitimes com la meva. El debat ha estat tan “apassionant” com tots els altres, però menys... Seria bo saber-ne el resultat, més que res a nivell personal i per alimentar la vanitat que se’ns suposa no hem de tenir. Més enllà, a dos kilòmetres del poble ningú capta l’emissora tianenca i la veritat és que al sortir dels estudis , el carrer estava buit. No hem provocat cap escàndol.
 

Resultat:         Sobirans– independentistes 3
                         Espanyolistes                     2

Ens faltava la Rahola. Jo esperava que algú avui em truqués. Es una qüestió de ego, criticant-me o alabant els meus comentaris  saberuts, que tant ben preparats portava. Ingrats, ingrates. Com és possible que ningú escoltés la radio? Haig de tenir paciència. El camí cap a la independència serà molt llarg... 



 
Ràdio Tiana
Recupera la tertúlia política de Ràdio Tiana, Ara i Aquí, centrada en la convocatòria d'eleccions catalanes anticipades i en els moviments independentistes.

1 comentari:

joanxatet2010 ha dit...

JO T'HE ESCOLTAT!!!!!!
Benvolgut Carles, jo et vaig escoltar el dijous posterior al dia de la tertúlia. Vas etar molt correcte i punyent com acostumes a ser sempre. Disculpa que no t'hagi dit res abans, però no he pogut. T'haig de felicitar per com vas dur la tertúlia i com vas saber fer front al "FRONT" que tenies davant. Jo també em trobava estrany i una mica desensisat quan anava a la radio, com tu, i l'endemà ningú em deia res; t'entenc plènament.
No perdis mai l'esperança, doncs, sempre hi ha algú que t'escolta i et vigila...
Fora bromes Carles, enhora bona, i fns la propera.
Una forta abraçada!
Joan Cañada