dijous, 29 de març del 2012

VAGA GENERAL.- CCOO



Com cada dia camino per Tiana, quasi bé sempre faig el mateix camí i al final del meu passeig n’hi afegeixo una mica més... una mica més.

Avui m’ha encuriosit la incertesa dels establiments tancats o oberts, segons la obediència, o no, als sindicats. Cap problema, pel que sembla la vaga no entra en els plans dels vilatans. Ara, mentre escric, estic escoltant als dos dirigents dels dos principals sindicats, amb la seva paraula agressiva i contundent per “8aldia”, preparant-se per la manifestació de Barcelona. Asseguren que l’èxit ha estat total, sense fissures, que tothom ha seguit la vaga.

No hi estic d’acord, o no diuen la veritat, o el que volen dir és la “seva veritat”. CCOO a Tiana, és promotora d’uns habitatges d’inspiració municipal, que és una obra important, d’una envergadura possiblement la més seriosa del poble, en quant a volum d’edificació actual. Res a dir, l’obra es fa amb celeritat i eficàcia... caminant he arribat fins a La Creu de Terme i ai làs!, no m’ho puc creure! Els de CCOO treballant a tota pastilla!. Les grues girant amb eficàcia capitalista, transporten totxanes i cubilets de formigó de costat a costat. - Apa, apa... amb celeritat –diu un senyor- que sembla que mani. I la grua deixa el “palet” de mida europea en el lloc precís, prop on els paletes necessiten tenir la matèria prima.

Li dic al senyor, - Escolti ... que no fan vaga vostès?...

Em respon contundent i amable: No, nosaltres anem per feina.

Me’n torno a casa i penso que alguna cosa està canviant en positiu.

Foto: del Google

2 comentaris:

rebaixes ha dit...

Avui que tenia feina per aixecar-me delllit, resulta que em proposen fer vaga...A davall del pot abans hi habitaven els vaga--bunds.Ja ho dius bé que van per feina... La que no feren al temps ara tot es presses.
Bon dia... Jo cada dia m'aixeco a les set, i com que tinc set, bec aigua que diuen que també s'encarirà. Anton.

Anònim ha dit...

I TAN QUE ELS SINDICATS VAN PER FEINA.....VAN A INTENTAR SALVAR "LAS SEVES SUBVENCIONS",QUE LA NOVA LLEI,POT TALLAR"MOLT ARRAN",... POBRETS "ALLIBERATS".....JO VISC A BARCELONA I AL MEU BARRI TOT OBERT.
JUGANT AMB BARCELONA