dimarts, 24 de juliol de 2012

"INTER DUOS LITIGANTES"“Inter duos litigantes, tertius gaudet”, entre dos que litiguen, n’hi ha un tercer que se n’alegra.

Els romans eren savis. No és estrany que tinguem tants problemes, ens els hem buscat amb tota la força de la desraó i de l’estupidesa. I encara continuem barallant-nos entre els partits, institucions, persones, idees, fins i tot del model de societat. Estem ben bojos, el país se’n va a fer punyetes, crema, comença la gana, i ara encara estem pensant com tirar-nos les responsabilitats de la nostra ruïna a la cara. Tu més que jo, jo menys que tu. La culpa és de la Merkel, que està més lluny, ens vol mal i porta tres botons a les jaquetes bessones. N’estic fins els pebrots. Mentrestant ens abandonen fins i tot els especuladors que podran comprar-nos a menyspreu, és a dir, com els desnonats que després de perdre la vivenda, encara han de pagar-la.

"Tertius gaudet."

Lloc web d'aquesta imatge

viamagenta.wordpress.com

4 comentaris:

Joana ha dit...

Si, és el això no és feina meva i jo no tinc res a veure. No sé com acabarà tot plegat. La meva àvia, segur que diria que està passant el mateix que abans de la guerra, però com que ja si en queda algú, ja és molt vellet, doncs ningú no es recorda.

rebaixes ha dit...

Tenim foc per totes les vores. Si amb un bon aiguat es curés... Podriem sortir amb el tàlem a fer rogatives... Res, no hi veig el fi. Una guerra econòmica dura i els polítics com si no anés amb ells...
Fins la terra és rebel·la i ens explica les seves mancances ... Com ens toca posar la ma, hi deu haver algun non signe, posició per a demostrar el que es vol... Anton.

色情網站 ha dit...

a片寫真
線上看a片直播a片下載
色a片
線上免費看a片
a片寫真
色a片下載
免費a片下載無碼
a片情報站
成人a片
情色a片

www.3wae.com ha dit...

免費a片下載無碼
線上免費試看短片a片
a片免費看
a片下載
a片寫真
免費試看短片a片
a片
免費a片下載
校園美女a片影音視訊網
a片免費看