dissabte, 3 de gener del 2009

L'ESQUITX


Ara l’Esquitx, el meu gos, mentre em prenia el cafè amb llet del matí m’ha fet témer per la meva deteriorada salut. Ha fet exactament la mateixa cosa, que va fer-me just abans del meu darrer infart de miocardi... s’ha refregat, tot gemegant, per la meva cuixa esquerra, ai, ai, ai...
No he temut pas per la vida –de moment mai he sentit aquesta inquietud -perquè no l’hi he tingut por al mai por a la mort-, malgrat que per dues vegades, la sensació de acabament imminent ha estat real, inevitable, sense possibilitat de sortir-ne, però sempre sense por, sense pànic, amb la paciència dels que hem viscut, amb l’amor dels que estimem la vida. Amb la serenor dels que no esperem res a canvi. Sort que tinc Can Ruti, prop de casa meva i la Dolors al meu costat.

8 comentaris:

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

au vinga, que pobrico li debia haber entrat alguna lleganya a l'ull i el mes a prop que tenia, era la teva cama... ains aquest home!

rebaixes ha dit...

Teniu uns gossos molt bonics, i estant semper a la vora ells i nosaltres som quasi una sola cosa, ens sentim del seu i del nostre... Que es possi bonet, com tu Carles que no et vull malalt per la part d'amistad que em toca.
Guau,guau. Ja li diré al Dog, el del gendre, que el del meu amic...
A veure que em diu. Bon dia i bon any a tots també aquests parell de bestioles tan amables. Aquí els tinc i agegudets no es mouen i sols em miren amb confiança, no sé si em coneixen... No demanen ni menjar ni beure,...Anton.

Carles Casanovas ha dit...

Menta, Antón, no patiu pas per a mi.
Jo em trobo molt bé, és només el refregament del Esquitx a la meva cama, que m'ha portat antics records
pre-hospitalaris...

Anònim ha dit...

Carles ets una mica exagerat. El gos tenia ganes d'una moxaina i ,com que sap que t'agraden, t'ha fet una llepadeta. Fes-li una altra bona caricia a l'Esquitx i veuràs com tot s'acaba aquí.
Fins a la propera.

Jacint de Cal Pèsol

Anònim ha dit...

Some of the content is very worthy of my drawing, I like your information!

Assumpta ha dit...

Però estas bé, oi? :-)

horabaixa ha dit...

Hola Carles,

L'Esquitx fa el mateix que la Fosca (la meva gossa). S'estirà al sofá com una reina.

.....Aiiiiii

Anònim ha dit...

I will pass on your article introduced to my other friends, because really good!
Other Net