dijous, 12 de març del 2009

FALTA D'IRRIGACIÓ




He anat a la Clínica del Carme, després de molts dies de fer-me exàmens psicològics, la doctora , ha arribat a la conclusió que no tinc l’alzèimer ni demència senil, però que no estic tot el bé que hauria d’estar. M’ha indicat la conveniència de no conduir. Jo em creia que no tenia importància; de fet, ja fa temps que cada vegada, hem feia mes mandra conduir. El que em fot més, és això. Perquè si no puc conduir i no puc quasi bé caminar a causa , de la merda de la trombosi que cony haig de fer, hauré de fer com en Camilo José Cela... buscar-me una xoferessa negra, que em porti d’un lloc a l’altre, però què dirà la meva Dolors i qui li pagarà les dietes.
Si teniu més de 65 anys i si us sembla que perdeu la memòria, no se us acudeixi pas mai, dir-li en el metge. Anar al metge no és mai bo... creieu-me.

Imatge del Google:
... de la presión sanguínea, ...
300 x 318 - 6 KB - jpg
www.anchoveta.info

10 comentaris:

Assumpta ha dit...

Paties per si tenies Alzheimer o demència, Carles?

Però si escrius amb una coherència i una lucidesa magnífiques... i parles de records dels pares, ens expliques coses de l'oncle i les converses que tens amb ell... Per la miqueta que et conec, jo et "veig" molt bé :-))

Mon pare tampoc estimava massa els metges (va viure 88 anys jeje)

Si no pots conduir, sempre hi haurà un dels amics d'aquella foto que esteu tan guapos, que podrà conduir ell... i sortireu igual. I una miqueta si que deus poder caminar, ni que sigui poc a poc, oi? :-)

No et desanimis... pensa en tot el que pots fer i no en el que no pots fer :-) és el que faig jo, que també tinc les meves limitacions :-)

Una abraçada moooooooolt forta!!!

Carles Casanovas ha dit...

Assumpta, moltes gràcies pel teu consol.Sort en tinc dels amics i conéixences com tu i com d'altris.
No, no estic desanimat, però és curiós que els plans de vida, que un té, s'en envagin a fer punyetes, per unes quantes neurones, com diria La Trinca...tirant a becones. Què hi farem, c'est la vie...

rebaixes ha dit...

Ets un home molt animós i crec que soportaras- com tots - el que ens ve sense voler-ho i sense dar-nos'en compte.
Aquest consell que parles dels metges, encertat, jo faig el mateix, a la Teresa, aquella bona noia, ja li deia jo quan hi anava, mira, us convido a LO MOLÏ, un restaurant del poble i deixa-ho còrrer tot això, però al final has de creure i fer el que et diuen i prou.
Anims que ens tens, a demés dels teus a una colla que et tenim a la capçalera. Una abraçada i a seguir en el que puguem, a mi també em passa factura molts treballs que en la vida em fet...Anton.

Anònim ha dit...

Res de desanimar-se. Es poden fer moltes coses sense conduir. Ja sé que cada vegada que anem a la metgesa perdem un llançol. Però encara queda molta tela.
Tens el cap molt clar i confiem molt en els teus consells.
Jacint de Cal Pèsol

zel ha dit...

Res de res de desanimar-nos,eh, Carles? Mira, a la classe tenim una nena de sis anyets que té una malaltia estranya, amb una esperança de vida curta en principi, que camina molt malament, no té força, i a més se li van deformant els ossos, doncs, a força de voluntat, va fent camí... doi, poc a poc, també hi arribo, i mai podrà fer el que fem nosaltres. Vinga, ànims amunt i a deixar-te cuidar, estimat, que el cap et rutlla molt i molt bé! Petons!

Assumpta ha dit...

I tant que es poden fer moltes coses sense conduïr :-) Jo no he conduit mai (no tinc carnet) jeje
A casa no tenim cotxe... no n'hi ha... no n'hi ha hagut mai :-) El meu home es va treure el carnet als 20 anys però mai ha volgut cotxe...

De soltera tampoc perquè ni mon pare ni ma mare tenien el carnet :-)

I jo tampoc puc caminar gaire...

Però escrivim, ens expliquem coses, ens llegim, tenim gent que ens estima molt :-)

Un somriure de Bona nit :-))

Josep Jorba Casanovas ha dit...

Home Tete! hem vas dir que aquesta setmana em sorprendries i vaig pensar que em regalaries el "gavinet del massasavi"...
Mira, tu ja saps que jo tocava molt bé la guitarra oi? doncs després que em treguessin el "epandimoma intermedular" ara fa 28 anys, ja no la vaig poder tocar més. Una porta s'em va tencar però un altre s'em va obrir. I aixó és el que passa a tothom que té l'esperit inquiet com el teu. Segur.

"Animus!!!"

Carles Casanovas ha dit...

Gràcies Josep, a mí pel moment no m'han de treure cap epandimoma , però no és agradable tenir que llogar
a una xoferesa africana per a desplaçar-me. Em satisfà molt que segueixis al Tete.
Ara et tinc que deixar, per que tinc que anar-m'en a ANDORRA a treura els calers de la comte secreta i númerada i posar-la sota una pedra del jardí!

merike ha dit...

Em sap greu que no puguis conduir.
Pel que fa a mi, sempre he estat també espantat per conduir.
El meu marit meravellós és un bon conductor. Fins i tot ven pneumàtics per a una vida. Crec que no ens podem trobar durant Pasqua però desitjo que menjares sa i exercitares tot tu pots.
No tins neu com a mínim!!!
Voi hyvin!

horabaixa ha dit...

Hola Carles,

Ja sé que no et fará cap gràcia. Però has de mirar-ho per el cantó positiu. Les multes, la velocitat variable, aparcar.

Cada cop ho fan més complicat aixó d'agafar el cotxe.

Cuidat molt