dissabte, 13 d’agost del 2011

ESTIMAT XAVIER, ALCALDE DE BARCELONA


Avui he anat a la teva Barcelona, a passejar i gotjar de la caloreta de la primera hora de la tarda. Estaba una mica plena dels amics del Papa de Roma, que anavan cridant com esperitats, Al.leluia i d’altres expressions, que jo diria que eren un xic exagerades. Anaven en grups i cada grup, tenia un cap de colla amb una bandera, perquè no es perdessin.

Eren d’importació, italians entusiastes. Els caps de colla eren negres, vestits de negre, amb “clergimens”, colls de blanc encarcarat i passat de moda. Viva il Papa !... Si noi, que visqui molts anys, no seré jo qui li vullgui cap mal, però m’ha semblat tot un xic artificiós.

Però torno al meu assumpte. He deixat el cotxe al carrer Bruc quasi cantonada Mallorca, he intentat treure amb targeta Visa un tiket de zona blava, en una màquina d’aquestes que quasi ho fa tot. No he tingut èxit, l’artilugi no ha acceptat el plàstic que li oferia.

L’aparcament de totes maneres estaba buit, semblava que no pogués ser tanta felicitat. He tancat el vehicle i m’he anat a veure més italians i alguna que altre russa al Passeig de Gràcia. Es pot dir que he disfrutat de dues hores llargues de felicitat. Hossana, Hossana...i visca la Pepa!

He tornat cap a la meva Tiana. Quan he deixat el cotxe a la cotxera, he vist que el parabrises dret, subjectava hàbilment un avís de futura multa. M’he emprenyat com una mona que s’emprenyi. No penso presentar recurs, però et juro Xavier Trias, que mai més tornaré a Barcelona i si vens per Tiana vigila les multes.

Cordialment cabrejat,

Carles Casanovas.

4 comentaris:

Assumpta ha dit...

Homeeeeee!! I per què no la recorres? Si tu has intentat pagar i no t'ha acceptat la tarja, tens tota la raó del món!!

En quant als joves... per aquí Reus n'hi ha 1.200 d'Equador, Txèquia i Bèlgica i no fan això :-) Passegen, miren les façanes modernistes, visiten el Gaudí Centre, mengen gelats, van en grupets petits (no he vist cap guia, porten tots un plànol) i van contents i feliços de la vida. Ah, i tots els que he vist jo van vestits com la majoria dels joves... Aquests són els que he vist jo, eh? Ahir per la tarda, concretament. Avui anaven a Barcelona d'excursió i tornen a Reus :-)

Carles Casanovas ha dit...

Donaaaaa!! quan arribi no vull posar-me de mal humor, però ara que ho dius, potser si que ho faré.

Els joves del Passeig de Gràcia, també hi anaven de contents, però els he trobat un xic desorientats i el que m'ha fet mes gracia, han estat els seus "orientatadors", tot vestint de negre.

Assumpta ha dit...

I és clar que ho has de fer, si tens la raó, la tens :-))

Ah, doncs si anaven contents ja està bé :-))

zel ha dit...

I diu que si esperes a recórrer uns quants dies, normalment te la treuen, vaja, algú que ho ha fet m'ho ha comentat!

Petonassos, Carles!