dilluns, 28 de novembre del 2011

VANITAT


El meu fill gran m’ha instal•lat un comptador de visualitzacions en el meu blogg, i m’ha ensenyat a través del “analytics” a descobrir des d’on venen les visites. M’he posat com un paó en zel, perquè per fi ha arribat Austràlia, on, no sé qui i de forma repetitiva ha anat al Rocar de Tiana, des d’una vila al nord-est del cinquè continent anomenada Townsville, i que ha romàs tres minuts i vint-i-sis segons llegint les meves tonteries.

També he vist que des de Lagos, Nigèria m’han llegit set pàgines i s’hi han passat vint minuts i trenta set segons seguint la nostra llengua a través del meu paupèrrim català i de la meva pobre persona, avui plena de vanitat.

Des de Madrid la capital del Reino, el darrer mes m’han arribat vint-i-nou entrades, i en “argot” futbolístic he tingut un setanta-vuit per cent de rebots. Doncs si, co, co, co. co... com els galls d’indi, estic que no s’hem pot dir res.

Si us plau, digueu-me alguna cosa, com diria en Lucho Gatica... “escríbeme, escríbeme...” Per cert m’han tornat a avançar encara més la operació de cataractes. Serà el proper dijous, l’u de desembre, el divendres diuen que us veuré més bé.



Foto del Google:

Pavo‑Real.jpg

leyendascuentospoemas.com

320 × 240 - sabia que los pavos reales no eran de su especie,


3 comentaris:

Joana ha dit...

Si, quan es veuen els comptadors de visites, de vegades es pensa, qui coi llegeix a l'altre punta del món!, però és així. I si no tens comentaris, saps que et llegeixen.

Carme Rosanas ha dit...

Mira que bé! Avui en dia amb els traductors automàtics d'internet, et poden llegir a tot arreu.

Et desitjo que l'operació vagi molt bé i que et recuperis ben ràpid!

Una abraçada, des de ben a prop, des de La Floresta ... :)

merike ha dit...

Només unes quantes persones visiten el meu blog. I no em visita molt. És perquè no puc veure els comentaris que em escriuen als seus blogs després del meu comentari, el Blogger ha acabat enviar al meu gmail. Això ja no és divertit. Et envejo! Bona nit!