divendres, 25 d’abril del 2008

LA NAU DEL TORNAR

De la nau del tornar,
vull cremar el seu velam.
Però encara hi restarà
el vaixell de plom,
que vol ofegar-me.
Bufa el teu oreig,
la teva brisa de primavera
cap el port de Seralpuc
i deixa’m saltar al teu moll
abans d’enfonsar-me.

4 comentaris:

merike ha dit...

El meu hobby boig per llegir la seva llengua sense saber la llengua m'ha donat tanta alegria! Tinc 60 anys i vinc d'Hèlsinki. És molt més difícil de llegir un poema que un text normal, amb un traductor:-) Admiro poesia. Consideracions des de Finlàndia!

Carles Casanovas ha dit...

Estimada Merike, fa dies que a
travers del Analitics, detectava que algú hem llegia desde Finlàndia. La veritat és que jo pensava que era un Català o Catalana, que vivia al teu bell país. Sempre he estat un admirador de la música bona del teu país, especialment d'en Sibelius...Pier Guint, maravellós. En el món hi hauria d'haver-hi menys polítics i
més bons músics i poetes. Gràcies per l'interès per la nostra llengua. Una abraçada ben forta !!!

merike ha dit...

És massa amable. Només ara trobava això en el meu gmail.. Ja li enviava algunes paraules. És un plaer veure que ha escrit. La primera vegada que visitava Catalunya em sentia a casa. M'agradaria passar els hiverns freds allà en el futur. Sibelius és el meu favorit, també. Però Peer Gynt no és per ell sinó l'Eduard Grieg noruec. Música molt similar, nordic. M'agrada el concert de violins de Sibelius sobretot. Si parla anglès, li puc dir la història del meu interès en la llengua catalana:-) La meva adreça d'email és a la pàgina de perfil.
Sóc ja tan molt feliç, això és més del que em puc imaginar. El món d'ordinadors és sorprenent. He trobat tanta gent meravellosa aquí, quina felicitat a una dona vella! Abraçades!

Carles Casanovas ha dit...

Perdonem el meu error, però és que a
mi m'encanta equivocar-me. Prefereixo
equivocar-me davant d'una persona culta i que en sàpiga, es la manera d'aprendre cada dia!!
Si tu ets una dona vella, jo amb 66 anys en sóc Matussalent de l'Antic Testament. Fins demà joveneta.