divendres, 9 de maig del 2008

FESTA MAJOR

Ahir va trucar-me la Concepció de Cal Fuster Nou, va dir-me que un escrit que tenia penjat al meu Blogg, me’l publicaven al programa de Festa Major.
La veritat és que m’he sentit un xic aclaparat i al mateix temps honorat. Dic honorat, per que tot el mèrit, si és que el té, és del senyor Carles, el meu pare i mestre de Castellolí i de la senyora Maria, la mare mestra també i llevadora de al menys un terç de les persones i amics que demà veuré a la “paella municipal”.
M’estimo Castellolí, no puc passar pas més de dues setmanes, sense anar-hi i veure la seva gent. És clar, és un poble abastable, un paisatge conegut, uns amics sempre estimats, uns records comuns d’infantesa ò de jovenesa. Malgrat que no hi he nascut... és on m’hi he trobat més bé i les remembrances són nítides i sens màcula. Serà potser, que és on passaran les meves despulles més temps d’eternitat.
Tot això ho dic, sens recança i amb alegria. La joia de l’eternitat. Visca la Festa Major !!!

3 comentaris:

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

coi el flannagan, si que ho tenia ben amagadet! o sigui que vas de festa major i a sobre et publiquen un escrit....ja ens el deixaras veure eh?jo encara espero la foto de les espelmes 66 no? tens amics, veus? ets afortunat. No et descuidis del teu cos que avui no fa bon dia i l'humitat es traidora "xaval". Em portaras un tuper amb arròs?

Moni ha dit...

Maestro, todo llega...
Me alegro de la publicación. Ya la leeré.Besos mil

Carles Casanovas ha dit...

Moni, cuando llegue el programa ya te lo dejaré. De todas maneras está en mi Blogg y en mi Post del
dia 9/11/07. De besos mil, yo más niña. Adéu.