dimarts, 23 de desembre del 2008

EN CASTELLÀ

Ho faig poc, però últimament he escrit dos poemes al meu blog en castellà. Els podeu llegir, si us interessen. És "Salut in pro divisa"

7 comentaris:

rebaixes ha dit...

Carles que amb una llengua per menjar i si és de bou ja en tenim prou./ Es broma. Alguna vegada mi enceto, però el costum del febles i guionets... del català me'l fan estrany, de jove en castellà i gràcies.ja vindré quan pugui al vostre nou bloc. Ara ja comença a pujar la marabunta dels nets i ja ha begut oli tot. Bones feestes. Anton.

Carles Casanovas ha dit...

Rebaixes, veig que fas com jo...no ens podem sostreure de la màgia del
ordinador i del ratolí.Mentre la dona a anat a fer les darreres compres a escriure ! ! !....
Va Carles acompanyem al poble...

Jesús M. Tibau ha dit...

bones festes

Carles Casanovas ha dit...

Mercès...estic tip d'aperitiu, escudella, carn d'olla, ànec farcit,
torrons, neules, vins , cava un wisquet petit i una minsa migdiada al sofà.
Ara, he emigrat dalt a l'ordinador i
he vist el teu missatge. En el pis (planta) de sota, tota la familia,
amb els nets, fills,cunyada i filles
la meva dona i jo. He emigrat ! !!

rebaixes ha dit...

Carles, després que la canalla,, i no canalla que n'ha tocat per a tots, de fer l'espectacle de cançons, tió i regals, una mica tip, ja no soparé... cap al cau, això ja és una droga, aquest ratolí ens menja...Ara em començat el rosari de estes que aquí a la Torre té la traca final a les festes de s.Antoni el diset de gener... O sigui que en tenim per dies... I fot un fred que pela que tenim la boira urgellesa i per la muntanya està tot gebrat.
A dins a casa aculivadets i que diguin el que vulguin, vam acabar les olives i ale a fer un temps... que som gent de sort. Avui no hi ha trànsit i un ha de teclejar per no perdre el ritme... Oremus. Encara ric, germà. Anton.

Anònim ha dit...

It seems different countries, different cultures, we really can decide things in the same understanding of the difference!
Personalized Signature:我喜欢淮安掼蛋,靖江青儿,南通长牌,姜堰23张,常州麻将这些地方言游戏

Anònim ha dit...

It seems my language skills need to be strengthened, because I totally can not read your information, but I think this is a good BLOG
landing net