dimarts, 9 de novembre del 2010

HIDROCEFÀLIA




Ahir, vaig sortir de l’Hospital de Can Ruti, després d’ haver-me trepanat la closca per buscar – com si fossin bolets- el forat per on se m’escola la vida, per on arriba la mort….

Un trepant al cap -sens anestèssia total-, no és una cosa agradable. És com si et belluguessin El Cervell. No fa mal, però tampoc és indolor, imagineu-vos el vostre Cervell collat a un Túrmix i tot el que sou , el que heu estat i el que podeu ser, a l’albir d’una batedora, tot plè d’esquirles de crani i trossets de Cervell…ai exs! ¡…

Diuen que d’ací a un mes, hi tornarán a la càrrega. Ara ja sabran el que tinc i el que tenen que cercar i guarir. Ho poso tot a les mans del cirurgià i de Déu

IMATGE: GOOGLE

8 comentaris:

Margarida ha dit...

Celebro tornar-te a llegir, i veure que, malgrat la malaltia, segueixes al peu del canó!
Ànims, que els metges tenen molt bones mans i Déu un cor molt gran.

Margarida

Assumpta ha dit...

Holaaaaaaaa!! :-) he trobat a faltar els teus escrits... dic el mateix que la Margarida, m'alegra tornar-te a llegir :-))

Tenim bons metges i veig que tu poses la teva confiança en bones mans :-))

Una gran abraçada plena de força!!

Marta Cebrián ha dit...

Que tornis a córrer per aquí és un bon senyal, ha estat tota una sorpresa. Està molt bé Carles!

rebaixes ha dit...

Et trobava a faltar. Que em sé jo dels impossibles.Que retornis campante amb la socarroneria que ens deixava el regust d'una mel servida per un amic. no estas sol, hi penso bastant en tu... Que tot vagi bé, el més be possible. Anton.

merike ha dit...

Has trobat una bona imatge per explicar!
T'enyorava al aquest blog molt! Que tot vagi bé! Abraçades!

zel ha dit...

Jo també enyorava el teu blog actualitzant-se a mà esquerra...et desitjo de tot cor molta però molta sort, ja veuràs que anirà bé, hi ha d'anar per força...amb tots els pensaments positius que t'arribaran! Un gran, gran petonàs!

Carles Casanovas ha dit...

Ara ja estic a casa i fins i tot jo
m'espanto dels progressos en la meva salud...torno a caminar i m'assemblo una miqueta al monstre de Franquistein i amb bon humor !

merike ha dit...

M'alegro que estàs millor. Fins i tot el clima és bo. Aquí tenim 51 cm de neu. Abraçades!