dijous, 22 de gener del 2009

EL TEATRE

Estic cansat de tanta collonada, no puc suportar la televisió tan vana i buida de continguts, continents i vanitats forçades, per omplir un altre programa cada dia. La qüestió es parlar i omplir per no callar. Encara que no hi hagin matèries de les que res dir, encara que s’hagin de malbaratar dient vegenades.
A la fi només queda l’esperança de tancar el televisor i engegar a fer punyetes tot el que ens envolta i fer com jo, tancar la màquina d’alienar i anar-me’n a dormir.
A tu no t’agrada res, diu la Dolors amb raó, però jo penso que és una trista gràcia, que l’únic programa que es pot veure, sigui el Polònia i el Crakòvia. Per a mi, tots els espais serials, son repetitius.
Sempre amb les mateixes cares... els posats, les expressions, els plors, els petons, cap idea nova. Enyoro al menys alguna sèrie anglesa de qualitat. Hi va haver-hi un temps, que veure la televisió, era com a mínim una distracció i una font de cultura. Eren temps de Rodríguez de La Fuente, de teatre a la nit, amb José Bódalo i tants d'altres... de "Informe Semanal", de "Historias para no dormir", de menys pit i cuixa i més cervell per pensar... i això que només teníem una Cadena i un U.H.F, temps era temps, també teníem en Raimon i en Serrat.

Del Google:
José Bódalo. Doce hombres sin piedad
300 x 223 - 10 KB - jpg
www.eselx.com

6 comentaris:

merike ha dit...

La ràdio potser és millor? Tinc Catradio en el meu blog, el robava de rebaixes..
Li envio fotos del primer dia d'aquest mes, pots com a mínim sortir a un passeig bonic en el + 15 C.
Neu a Hèlsinki...
FINLAND: HELSINKI..THE FIRST DAY OF 2009 album | Merike | Fotki.com

Molts petons!

Carles Casanovas ha dit...

Merike, em queixo de que abans, feien
una programació equilibrada i culta.
Ara tot son acudits estúpids i amb una dosi molt gran de mal gust i Bla, bla...bla ,només per riure a base de "gags" que no porten a res.
Catalunya radio, és diferent, però jo prefereixo RAC-1.

merike ha dit...

Hauries de posar RAC-1 en el seu blog llavors... per a mi :-) Bona nit!

Assumpta ha dit...

Ostrreeeeeeeeeeessss!!! :-))

D'ACORD AL 100% !!

Hem vist Polònia i el meu marit ha fet una mica de zapping acaba de tancar la tele i es posa a llegir :-))

Tens tota, tota la raó... i quan dic tota, vull dir tota (o sigui, que m'apuntaria també a les sèries angleses de qualitat) Estic farta també de tant pit i cuixa... estic cansada de tanta tele-porqueria!!

Plas, plas, plas (aplaudiments)

merike ha dit...

Els programes que odio són sèrie criminal americana amb molt disparar i tortura etc. Els meus favorits són totes les comèdies britàniques i sèrie de drama. Finès igualment. També m'agrada mirar bones pel·lícules i documentals de natura i història. A Finlàndia no tenim gens de dubbing però hem aconseguit subtitula en tots els programes des de països estrangers. I els programes de TV finlandesos són molt bons. Se'm complau amb els nostres programes. Les últimes notícies que també segueixi de França 24 i BBC World. No paguem un canal extra únic.

rebaixes ha dit...

Jo no he gosat dir el que dius, per que sembla que aixo del Tomate,i similars, no els veig si no es per equivocació, és una pena que ens desculturitzin massivament.
Tant el Bòdalo que m'agradava infinit, com Rodero,que deixava anar les paraules divinament, la Quintillà, el Merlo, la Rivelles i tantes i tants que no em venen ara, jo hi gaudia com un camell.
Aleshores, pensaves, t'intrigava la trama i desarotllaves el cervell, ara t'emboteixen sols en veure silicona, i cuixa i calces, provocatiu només amb la finalitat d'exaltar... i després anuncis i anuncis i anuncis...
El pots enmarcar aquest post.
També podem dir la veritat que sentim, eh, noi? Anton.