diumenge, 8 de juny del 2008

NADAL-FEDERER

Acabo de veure l’últim “set” del partit entre en Rafael Nadal i en Federer. La victòria d’en Nadal, ha estat insultant, aclaparadora, jo diria que massa demolidora. Semblava que en Federer no existís a Roland Garros, No n’ha encertat ni una. Jo la veritat és que anava a favor del Mallorquí de Manacor, però m’he sentit incòmode davant la magnitud de la tragèdia del suís. S’haurien de prohibir victòries com aquesta. Son insultants pel perdedor, però també pel victoriós.
La humiliació del adversari, mai és bona...per que hem recorda una pelicula de fa molts, molts anys... – Més dura serà la caiguda – I això fa mal.

4 comentaris:

merike ha dit...

Nadal és molt bo, com Björn Borg en el passat!

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

poder tens raó però es un joc de competició i, a diferencia d'altres, no hi ha contacte físic que pogui alterar aquest joc, tot es qüestió de concentració, punyeteria i sort, entenc però el que vols dir.

Joan de Peiroton ha dit...

Nadal regna!!!!! A més, es nota ben bé per la temperatura que tenim defora!!!...Espero que el proper campió es dirà Estiu o un cognom així, miladius!!!!:D...

Joana ha dit...

És el rei de la terra batuda, i si que ha de fer mal, en quinze dies en Federer ha perdut dues vegades, però aquest diumenge no les va veure ni passar. Un 6-0 és molt fort pel número 1 del món, feia una carona....