dijous, 29 de novembre del 2012

LA PORTA DE LA LLIBERTAT

 
Ahir va ser un dia nefast per la democràcia, no pel fet  que s’imputés a uns càrrecs socialistes, presumptament innocents de corrupció, sinó per l’oportunitat de la justícia, o la inoportunitat, segons com és miri.
 En Mas va veure’s implicat en una difamació periodística, més que demostrada. El govern de Madrizzz... atia la cosa al nivell més alt. La fiscalia del Estat no diu res i mira cap un altre cantó i fins i tot crida a l’ordre al Fiscal General de Catalunya, que és l’únic que no l’ha posat un govern. Com va dir en Duran –que no és especialment independentista -, no és que és facin servir les clavegueres de l’Estat, és que l’Estat és una claveguera. En Mas probablement per aquesta intoxicació, va perdre dotze diputats i l’oportunitat de governar confortablement, i portar el país cap a la autodeterminació/independència.
Les conseqüències del Mundo van ser immediates, però les querelles les faran durar eternament. El jutge diuen que va retardar l’escàndol de Sabadell, per no influir en el debat electoral. Amb perdó – quins collons que té la burra!!! -, perquè, una vegada demostrada la falsedat del diari , el mateix fiscal no va fer tancar el rotatiu?... És més que evident que la vara de mesurar, és diferent i absolutament desigual pels partits catalans vers els partits d’obediència espanyola.
No hem d’estar tristos per això. Perquè a Catalunya tenim uns altres partits independentistes que han recollit les fuites dels vots de la gent desconfiada i poruga. Us faig a mans, és a dir a ulls, l’estudi absolutament raonat d’en Vicent Partal. No te rebuig, és definitiu.


Foto: Francesc Borràs