dilluns, 16 de març del 2009

EL REPTE


He anat a veure la metgessa de Tiana, i després de llegir els informes de Badalona Assistencial m’ha dit més o menys, que m’hi posi fulles, que no pot donar-me una solució pel meu o meus mals. Haig d’acceptar les meves limitacions, però jo m’hi vull resistir.
Demà aniré a la piscina de Duet Esports, i veuré d’apuntar-me a natació, per tal de intentar desenquilossar el meu cos, i sobre tot les meves cames, que cada dia van més feixugues i no poden arrossegar el meu cos pesat i vell. És un repte que no vull deixar d’acceptar. El dia que faci 25m. ja us ho diré, el dia que en faci 100, us convidaré a anar a prendre un tallat al bar del casal, o on sigui. Cada dia una miqueta més; us en tindré al corrent. Quan arribi a Dover, buscaré un Ciber Café i en tindreu notícia puntual.

Del Google:
... Dover, ...
500 x 375 - 30 KB - jpg
historia-naval.blogspot.com

7 comentaris:

rebaixes ha dit...

Volia venir i m'has aparegut al davant. No em demanis que vingui a ajudar-te amb això del nedar, jo suro no com el suro, sinó com el plom. I la por que em fa un toll d'aigua d'aquests.Ja ens contaras l'experiència... Et veig mol animat i això ajuda de valent. Anton.

Assumpta ha dit...

Jo també, com l'Anton, sóc com el plom jejeje... Així que ens posarem al costat de la piscina i t'anirem animant.
Esperem que per aquest suport incondicional també ens convidis al prendre el tallat al bar del Casal :-))

Una gran abraçada!!!

merike ha dit...

He perdut 13 kg en dos anys.
Quan no he tingut només gana.
Tinguis una bona nedada, Carles!
Estem aconseguint més neu aquesta nit...

Josep Jorba Casanovas ha dit...

Ep, vigila que tot nadant no et trobis al Carles Meca. I quan arribis a Dover, torna a Calais.

Anònim ha dit...

Aviat al Casal a fer un tallat o un wiski per celebrar els 100 metres.
Jacint de Cal Pèsol

Marta Cebrián ha dit...

Molt béeeeeeeeeeeeee!!!!!!!

Felicitats!! Aquest repte que t'has proposat està molt i molt bé!! La natació és un manera de moure la carcanada molt agraïda, sembla que no facis res però renoi! Ja et veig fent aquagim amb les senyores i senyoretes! Bé això d'estar entre dones ja t'agrada, no?

rebaixes ha dit...

Veig que no ens contes les experiencies, et seguirem amb la barca si vols travessar l'Ebre que ara baixa calmat. Fins un altre rato. Anton.