dimecres, 22 de febrer del 2012

NEU


Fa dues setmanes va nevar, no és cosa impossible a Tiana. Dalt a La Conreria quasi bé dos pams, l’amo del Restaurant de Hijo de J. Autonell amb bufanda, abrigall, mitjons fins sota genoll i pantalons de vellut, pensa que avui no farà negoci. La carretera fins a baix al poble està feta un desastre, les rodes de la tartana no troben les roderes i el matxo s’espanta, sense la guia que el subjecti. Ahir ja s’ho pensava i veient el cel de color “panxa de burro”, va afanyar-se a treure les taules i cadires de la terrassa. De totes maneres en Roisin que és un fotògraf francès que va venir de Barcelona, diu que em farà unes postals per la posteritat i que és una oportunitat única, qui sap si d’aquí a un segle les faran sortir pel “Facebook”, que és una cosa mot moderna i que la gent quan no té res més a fer, hi “penja” coses. Jo, que tinc tot el temps del món, faig un “post” a un “blogg”, que en diuen “el Rocar de Tiana”.

Al “Hijo de J. Autonell” li hauria agradat que les seves postals és “pengessin” a “Internet”... per tu doncs des 1912 després de 104 anys de la nostra història.

Agraïment especial a la família Canas, que van traspassar-me aquests documents tan valuosos. A partir d’avui publicaré cada dia, una a una, aquestes postals, autèntiques joies del nostre poble.

3 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Quina nevada més maca!

I les postals antigues també m'agraden molt.

Estaré atenta a les següents!

Carles Casanovas ha dit...

T'asseguro Carme que son per mirar!

Joana ha dit...

Són molt xules aquestes postals antigues.